Екс-чемпіон світу: «Ломаченко показав слабкість»

Тімоті Бредлі не сподобалося, як Василь під час бою звертався до тренерів Коммі

Колишній чемпіон світу у двох категоріях, аналітик Тімоті Бредлі прокоментував перемогу українця Василя Ломаченка над Річардом Коммі з Гани.

Фахівець висловився про момент, коли українець після нокдауну не добивав Коммі, а звернувся до його секундантів. У результаті Василь одержав перемогу одноголосним рішенням суддів.

«Фантастичний виступ. Єдина річ - мені не сподобалося, як він... Я маю на увазі, я раніше такого не бачив. Потрібно поважати той факт, що він показав смиренність, але не можна робити це в рингу. «Вам треба зупинити бій...» Кинь, брате. Потрібно фінішувати цих чуваків. Ти потряс хлопця. Немає сенсу робити це, брате. Потрібно їх нокаутувати. Це показало слабкість. Для мене це показує його слабкість. Я поважаю його, але треба нокаутувати цих хлопців. Якби він цього не зробив, то, гадаю, він би його зупинив.

Не думаю, що він робив би подібне до Камбососа. У Ломаченка багато поваги. Обидва ці хлопці дуже поважають один одного. Він точно показав дуже багато милосердя», - сказав Бредлі.

Дивіться також: ВІДЕО. Ломаченко просить кут Коммі зупинити бій.

Максим Гаптар Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі