КАБАЄВ: «Хотілося, щоб Зоря закінчила цю частину сезону на 3-му місці»

Форвард «Зорі» прокоментував нічию в матчі 18-го туру УПЛ із «Динамо»

Форвард луганської «Зорі» Владислав Кабаєв прокоментував нічию в матчі 18-го туру проти «Динамо» (1:1):

«Я гадаю, це була нічийна гра. Як у них були моменти, і у нас. У мене був наприкінці момент, щоб забити гол. У Єгора Назарини був. Така вже зимова гра. Звичайно, поле ще добре, погода нормальна для цієї пори року.

Хотілося закінчити цю частину сезону на 3-му місці, але у нас є ще весняна частина, будемо наздоганяти. Зіграли більше від оборони, бо багато було ігор у єврокубках, трохи піднаїлися. Але сьогодні було видно бажання, бігли до кінця, не хотіли програвати, хотіли лише вигравати. Тож гарна гра. Будь-який спортсмен виходить на таку гру перемагати. Як і в «Динамо», так і у «Зорі». Але я гадаю, закономірна нічия.

Те, що зрівняли рахунок - так, це характер. Не знаю, що тренер говорив у роздягальні, але всі чудово розуміли, що нам треба було зачепитися бодай за очко, бо «Дніпро-1» попереду. Звичайно, хотілося вийти з роздягальні та забити швидкий гол, допоки «Динамо» трохи розслабилося. Це у нас вийшло, потім був другий момент. Ми вдячні, що нас мужики називають. Але це потрібно від гри до гри доводити щодня. Сьогодні ми довели».

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»

Коментарі