Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: «В Україні хороший чемпіонат, але поля просто жахливі»

Тренер дав коментар за підсумками останнього матчу року

Наставник «Шахтаря» Роберто Де Дзербі оцінив перемогу 2:1 у матчі проти «Олександрії». Гра стала останньою цього року для команд.

«Був дуже складний матч, навіть складніший, ніж минулого матчу з цією командою. Тому що на НСК «Олімпійський» є газон для футболу, а тут його немає. Шкода, що так виходить. В Україні є пристрасні вболівальники, люди дивляться футбол, є якісні трансляції по ТБ. Рівень чемпіонату високий, але, на жаль, це поле, і багато інших - вони жахливі. І для нас, і для суперників. Повинні бути такі поля, щоби можна було грати у футбол».

«Гол Мораеса? Останні місяці були для нього складними, але він працював, показував професіоналізм, і це винагороджується».

«Був останній матч, і я знаю, що в таких ситуаціях хтось може, так би мовити, зіграти у капцях, сидіти на валізах, але я дав зрозуміти гравцям, що так не піде».

«Контракт Марлоса? Я не знаю щодо цієї ситуації. У нього травма, і з цієї причини він не зіграв. Але якщо він іде, то це буде сумно. Марлос - хороша людина і чудовий футболіст».

«УПЛ? Ми бажаємо перемогти. «Динамо» - наш головний конкурент. У «Динамо» є відмінний тренер, який досвідченіший за мене і виграв більше, ніж я. Ми на першому місці у чемпіонаті, але мені шкода, що все так склалося у Лізі чемпіонів», - сказав Де Дзербі.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі