Йде епоха. Стало відомо, де продовжить кар'єру Марлос

Хавбек «Шахтаря» веде переговори з бразильським «Атлетіко Паранаенсе»

Півзахисник Марлос, у якого 31 грудня закінчується контракт із донецьким «Шахтарем», фактично визначився з клубом, у якому продовжить кар'єру.

Ним стане бразильський «Атлетіко Паранаенсе», який прагне посилити команду до сезону 2022 року. Переговори веде безпосередньо президент клубу Маріо Селсо Петралья з самим гравцем, інформує веб-портал Tretis.

Переговори складні з фінансового погляду, оскільки Марлос отримує в Україні дуже високу зарплату, яка не під силу й «Атлетіко Паранаенсе», й іншим бразильським клубам. Проте сімейне питання впливає на футболіста, який народився в цих краях та підтримує місцевий клуб.

33-річний Марлос провів 26 матчів у поточному сезоні за «Шахтар», забивши 3 м'ячі та віддавши 5 результативних передач (враховуючи всі турніри). Марлос грає в Україні з 2011 року і навіть був натуралізований, щоб виступати за збірну України (27 матчів, 1 гол).

Окрім «Атлетіко Паранаенсе», є й інші зацікавлені в послугах гравця клуби з Туреччини та Бразилії. Марлос має прибути до Курітіби найближчими кількома днями, щоб провести відпустку зі своєю сім'єю.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі