Максим ШАЦЬКИХ: «Результати Динамо у Лізі чемпіонів — це провал»

Але київська команда здобула дуже цінний досвід, вважає фахівець

Колишній форвард київського «Динамо» Максим Шацьких прокоментував результат матчу «Бенфіка» - «Динамо» (2:0), а також підсумував виступ киян у Лізі чемпіонів.

«Який позитив «Динамо» може винести із виступу у цій Лізі чемпіонів? Це здобутий досвід у матчах найпрестижнішого єврокубку.

Зрозуміло, що такі результати - це провал. «Динамо» здобуло одне очко у шести іграх та забило один м'яч. Зрозуміло, що суперники були нелегкі у киян.

Так, для киян це провальна Ліга чемпіонів, але команда зіграла шість хороших матчів. Молодь набирається досвіду не за рахунок матчів чемпіонату, а за рахунок таких ігор у Лізі чемпіонів. На жаль, у чемпіонаті України у нас мало таких ігор.

Що думаю щодо голу Романа Яремчука у ворота «Динамо»? Бувають такі матчі, коли, граючи проти колишньої команди, провалюєшся чи, навпаки, все виходить. У цьому поєдинку Яремчук забив, що й має робити нападник.

Чи буде битва у матчі між «Динамо» та «Зорею»? Все може бути. Це футбол. «Зоря» - зіграна команда. Вони багато років грають цим складом. Гравці «Зорі» знають один одного, один одного розуміють», - сказав Шацьких.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 червня 2024, 20:51 8

Антоніо Конте хоче тренувати українського нападника

Коментарі