ВІДЕО. Я тобі таких лящів надаю! Селезньов з матюками погрожував журналісту

Андрій Сеньків виклав запис розмов із форвардом та звернувся до поліції

Форвард «Миная» Євген Селезньов у телефонних розмовах погрожував журналісту Андрію Сеньківу, ведучому футбольної програми ТаТоТаке.

Сеньків раніше заявив, що у Селезньова за період осені «було кілька загулів», і претендент на звання найкращого бомбардира УПЛ в історії вирішив зателефонувати журналісту.

Фрагменти телефонних розмов Селезньова із Сеньківим (російською мовою):

ТаТоТаке: «Це відеозапис розмов Андрія Сеньківа з форвардом «Миная» Євгеном Селезньовим. Спершу екс-форвард збірної України мав претензії до ведучого ютуб-каналу ТаТоТаке через розповсюдження інформації про порушення футболістом дисципліни (випуск 269). А потім - і щодо слів Сеньківа про загальну атмосферу та дисципліну в «Минаї» (випуск 271). Тут до Селезньова доєднався і тренер команди Ігор Леонов. Обережно, багато нецензурної лексики, погроз, абсурду і сарказму!

Ми не хотіли розповідати цю історію після першої серії дзвінків - таке іноді трапляється, люди на емоціях можуть наговорити різного. Але після другої хвилі, коли погрози стали максимально буквальними, ми змушені оприлюднити їх. Бо переконані - ні футболіст, ні будь-хто інший не має права дозволяти собі таке ставлення до журналістів, які просто передають вболівальникам інформацію».

ВІДЕО 18+. На відео є ненормативна лексика

Андрій Сеньків подав заяву в поліцію та розповів про ситуацію в Facebook:

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 14:04 1

Головний тренер збірної України похвалив свого візаві

Коментарі