Бійня фанатів Бенфіки та Динамо в Лісабоні: 12 поранених, 54 заарештованих

Напередодні у столиці Португалії був «спекотний» навколофутбольний вечір

8 грудня у Лісабоні відбувся заключний матч «Динамо» у рамках групової стадії Ліги чемпіонів-2021/22. Кияни поступилися «Бенфіці» (0:2) і завершили свій виступ у єврокубку.

Напередодні матчу, як повідомляє CNN Portugal, неподалік стадіону «Да Луш» відбулися сутички між фанатами португальського та українського клубів.

Щонайменше 12 людей було поранено і 54 було заарештовано цієї середи після запеклих зіткнень між фанатами «Бенфіки» та київського «Динамо» в Лісабоні.

Заступник комісара місцевої поліції Лаура Бічейро повідомила, що представників влади було викликано на місце події о 19:30, щоб спробувати розділити групи фанатів. Проте поліція була зустрінута камінням, пляшками та фаєрами, що змусило правоохоронців вдатися до засобів примусу.

У результаті 12 уболівальників було доставлено до місцевого госпіталю. Всі вони отримали легкі травми - від проблем із ускладненням дихання до незначних травм верхніх та нижніх кінцівок.

Також було затримано 54 особи, яких найближчим часом допитають, щоб поліція могла з'ясувати причини запеклих сутичок між фанатами.

Крім того, як повідомила поліція Лісабону, під час фанатських зіткнень було поранено одного з правоохоронців.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 19:10 3

Молодий гравець відзначився дебютним голом за першу команду

Коментарі