Бенфіка – Динамо – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів

В середу, 8 грудня, відбудеться матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому гратимуть португальська «Бенфіка» та київське «Динамо». Гра пройде в Лісабоні (Португалія) на полі «Ештадіу да Луш», початок - о 22:00.

Київське «Динамо», програвши чотири підряд матчі групового етапу «Баварії» і «Барселоні», втратило шанси навіть на третє місце в групі. Єдиною грою, в якоій вдалося зачепитися за очки, став київський поєдинок з португальськими «орлами». Нагадаємо, тоді підопічні Луческу зіграли в нульову нічию. Після матчу кияни, за старою поганою традицією, зосередяться на внутрішніх змаганнях, у яких йде відчайдушна боротьба за першість із донецьким «Шахтарем». Зокрема, на вихідних був розгромлений рівненський «Верес» з рахунком 3:0.

«Бенфіка» зберігає шанси на вихід з групи - їй потрібно перемогти «Динамо» і сподіватися, що «Баварія» не програє «Барселоні» в паралельному матчі. У внутрішній першості лісабонці займають третє місце, оскільки в п'ятницю команда українця Яремчука поступилася безпосередньому конкурентові - «Спортінгу» - з рахунком 1:3. Також варто згадати, що у єврокубках команди зустрічалися п'ять разів, одного разу було сильнішим «Динамо», ще раз була зафіксована нічия (якраз цього розіграшу) і тричі перемагали португальці.

Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Бенфіка» - «Динамо», за якою можна буде спостерігати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі