Житлобуд-1 – ПСЖ – 0:6. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5-го туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

У середу, 8-го грудня, відбудеться поєдинок 5-го туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в рамках групи B, в якому будуть змагатися харківський «Житлобуд-1» та французький «ПСЖ». Матч пройде в Харкові, на полі стадіону «Металіст», початок о 19:45.

«Житлобуду-1» для того, щоб потрапити до чвертьфіналу потрібно наступне: обіграти «ПСЖ», тоді неважливо, як завершиться матч «Реалу» проти «Брейдабліку». Тоді, у будь-якому разі, все вирішуватиметься в очному протистоянні «Реалу» та «Житлобуду-1». Другий варіант, якщо «Житлобуд-1» втрачає очки з «ПСЖ», то єдиний варіант який влаштує харків'янок - це перемога «Брейдабліку» з будь-яким рахунком або нічия в матчі «Брейдаблік» - «Реал». Якщо «Житлобуд-1» програє або зіграє внічию, а «Реал» виграє матч, то харків'янки втратять шанс зіграти навесні в Лізі Чемпіонів.

Для «ПСЖ» цей матч вже нічого не вирішує, француженки достроково вийшли до плей-оф турніру з першого місця. В активі клубу 12 очок та недосяжний перший рядок, у ФК «Житлобуд-1» 4 пункти та третє місце у групі. Нагадаємо, у першому колі команди грали у Франції і та зустріч завершилася розгромною перемогою «ПСЖ» з рахунком 5:0.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Житлобуд-1» - «ПСЖ». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:20 19

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі