Турнірна таблиця УПЛ. У Шахтаря та Динамо порівну очок після 17 турів

З 3 до 6 грудня відбулися поєдинки 17-го туру Української Прем'єр-ліги

З 3 до 6 грудня відбулися поєдинки 17-го туру Української Прем'єр-ліги.

«Шахтар» та «Динамо» мають по 44 очки. «Гірники» випереджають головного суперника за кількістю забитих м'ячів: 47-9 проти 46-8.

«Дніпро-1» займає третю позицію (37), луганська «Зоря» відстає на два бали (35). Замикає турнірну таблицю УПЛ «Маріуполь» (8 пунктів).

Додаткові критерії за рівності очок: очки в особистих зустрічах, різниця м'ячів у особистих зустрічах, кількість забитих м'ячів у особистих зустрічах, загальна різниця м'ячів, загальна кількість забитих м'ячів, золотий матч (за 1-ше місце) або жеребкування (за інші місця).

Нагадаємо, від України у наступний сезон єврокубків розігрується 5 пропусків. Дві найкращі команди турніру отримають путівки у кваліфікацію Ліги чемпіонів (прямого пропуску в груповий раунд ЛЧ в України вже немає). Переможець Кубка України зіграє у відборі Ліги Європи, а ще дві команди з чемпіонату потраплять у попередні раунди Ліги конференцій.

Дві найгірші команди (15 і 16 місця) залишать елітний дивізіон, крім того - два колективи (13 і 14 місця) будуть грати перехідні матчі з клубами Першої ліги.

УПЛ. 17-й тур

Турнірна таблиця УПЛ

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 00:02 5

Олександр заперечив цю інформацію

Коментарі