Підвело здоров'я. Анастасія Меркушина повертається до України

Володимир Бринзак розповів про хворобу української біатлоністки

Анастасія Меркушина після повернення до Центральної Європи покине розташування команди і повернеться в Україну. Причина - виявлені під час обстеження проблеми зі здоров'ям. Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак:

«Під час тестів на коронавірус, які проводили в Естерсунді, зробили також тест на грип, внаслідок якого у Насті виявилося запалення верхніх дихальних шляхів. Тому вона й бігла так у гонках. Після першої фази хвороби вона ніби оговталася, і на тренуваннях виглядала добре. Але навантаження під час змагань показали, що це запалення позначається як лімітуючий фактор. Тому ми вирішили повернути Настю в Україну, де вона матиме можливість підлікуватися, після чого в Буковелі розпочне підготовку до січневої частини сезону. Можливо з участю у чемпіонаті України», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, в Естерсунді Меркушина взяла участь у двох стартах: фінішувала 71-ю в індивідуальній гонці, а також була 18-ою на першому етапі естафети. У Хохфільцен замість Насті викликана Катерина Бех. Раніше старший тренер збірної України Урош Вєлєпєц повідомив, що замість Валі та Віти Семеренко на Кубку світу виступить Ірина Петренко.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:01 2

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі