Геннадій ЗУБОВ: «Шахтар хоче реванш, але у Шерифа на кону преміальні»

Фахівець чекає напруженої боротьби у матчі Ліги чемпіонів

У вівторок, 7 грудня, донецький «Шахтар» проведе заключний поєдинок у межах групового етапу Ліги чемпіонів проти молдавського «Шерифа». Екс-гравець «Шахтаря» Геннадій Зубов поділився очікуваннями від протистояння у Києві.

«Хоча результат цього поєдинку вже не вплине на турнірне становище команд, упевнений, що він пройде у цікавій та напруженій боротьбі. «Гірники» захочуть взяти реванш за поразку в Тирасполі, а гості, на чолі з українським тренером Юрієм Вернидубом, спробують довести невипадковість свого зльоту в єврокубках.

На мій погляд, суперники не експериментуватимуть і кинуть у бій оптимальні склади. Не думаю, що «Шериф» відсиджуватиметься в окопах, все ж таки на кону не лише імідж клубу, але й дуже серйозні преміальні.

Мене найбільше цікавить, як зіграє 20-річний Михайло Мудрик, який феєрив в останніх поєдинках чемпіонату УПЛ та звернув на себе увагу керівництва національної збірної України. Важливо, щоб він зумів виявити себе на міжнародній арені, виправдавши довіру тренера Роберто Де Дзербі.

Думаю, що «Шахтар» переможе 2:0, але для цього доведеться докласти максимум зусиль», - вважає Зубов.

Поєдинок «Шахтар» - «Шериф» розпочнеться 7 грудня о 22:00.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 6

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»

Коментарі