Піолі громить Шевченка. Мілан на виїзді без проблем розібрався з Дженоа

У 15-му турі Серії А «Мілан» розгромив «Дженоа»

У середу, 1 грудня, відбувся матч 15 туру чемпіонату Італії, в якому «Дженоа» приймав «Мілан». Зустріч пройшла у Генуї на стадіоні «Луїджі Фераріс» і завершилася перемогою «Мілана» з рахунком 3:0.

Підопічні Шевченка бадьоро розпочали матч і вже на 1-й хвилині згаяли момент відкрити рахунок, коли Камб'ясо після відскоку з забійної позиції пробив вище воріт. «Мілан» відповів через 9 хвилин і відповів голом у виконанні Ібрагімовича, який без шансів прошив ворота Сірігу зі штрафного - дуже погано зіграла стінка «грифонів». У середині тайму непогано пробивав Ровелла, проте м'яч пролетів трохи вище поперечки воріт. Під кінець тайму «Мілан» затиснув суперника біля своїх воріт, а вже у компенсований час забив другий гол, коли Мессьяс після рикошету у карному майданчику переправив м'яч у сітку воріт Сірігу.

На старті другого тайму «Дженоа» втратив один із найкращих своїх моментів у всій грі: Ровелла зі стандарту виконав подачу в центр штрафного майданчика, Ернані головою пробив у правий кут воріт, Меньян у стрибку парирував. Проте вже за традицією цього матчу, після небезпечного моменту від «грифонів» «Мілан» знову відповів голом. Дубль на 61-й хвилині оформив Мессьяс, який замкнув передачу Діаса на дальній стійці, потужно пробивши у дальній кут.

За 10 хвилин до фінального свистка гол престижу міг оформити вийшовший на заміну Портанова, який несподівано вирішив пробити майже з центру поля, однак Меньян у красивому стрибку перевів м'яч на кутовий. Більше моментів «Дженоа» не мав, а «Мілан» вже особливо вперед не йшов. В результаті матч завершився впевненою перемогою «россонері» з рахунком 3:0.

«Мілан» після цієї перемоги зберіг другий рядок у турнірній таблиці Серії А, набравши 35 балів, а ось «Дженоа» після поразки опустився в зону вильоту - 10 очок і 18-е місце.

Італійська Серія А. 15-й тур.

«Дженоа» - «Мілан» - 0:3

Ібрагимович (10), Мессьяс (45+1, 61)

Габбія (32), Мазієлло (67), Ровелла (72)

«Дженоа»: Сірігу, Васкес, Мазієлло (Бани, 77), Ванхесден, Камб'ясо, Ровелла (Портанова, 77), Бадель (Гальдамес, 63), Стураро (Ернані, 46), Гільйоне, Екубан, Б'янкі (Пандєв, 63)

«Мілан»: Меньян, Калюлю, К'яєр (Габбія, 5, Флоренці (46), Томорі, Тео Ернандес, Тоналлі (Салемакерс, 76), Кессі, Мессьяс, Діас (Бакайоко, 76), Крунич, Ібрагимович (Пеллегрі, 60)

Арбітр: Хуан Лука Саккі (Трейя, Італія)

Стадіон: «Луїджі Ферраріс» (Генуя, Італія)

ДЖЕНОА - МІЛАН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:23 4

Головний тренер «Шахтаря» розповів про перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі