Взяли реванш. Рух у домашньому матчі впевнено обіграв Металіст 1925

Харківський клуб програв четвертий матч поспіль

Після поразки в минулому турі від «Шахтаря» головний тренер «Руху» Леонід Кучук зробив певні перестановки у стартовому складі. Замість Мартинюка, Стаменковича і Альваренги на поле вийшли Федорчук, Борячук і Сич. У складі ж «Металіста 1925» замість дискваліфікованого Западні та Батюшина у гру вступили Ременюк та Єрмаков.

Господарі поля активніше розпочали цей поєдинок, і вже на першій хвилині могли відкрити рахунок, коли Таллес дальнім ударом пробив поруч з рамкою воріт. Згодом Сич також дальнім ударом пробивав у ближній кут, але Сидоренко у кидку ліквідував загрозу. Виручив харківську команду і захисник Кверквелія, на мить випередивши Борячука, який чекав на флангову передачу від Таллеса.

Гравці львівського клубу продовжували більше володіти м'ячем і мав нагоду відзначитися Борячук, котрий пробив під гострим кутом поруч з дальньою штангою. Перший же момент біля воріт Паньківа виник за участю Кравченка, який з вигідної позиції пробив поруч зі штангою. І все ж, за декілька секунд до перерви м'яч влетів у ворота гостей. Борячук скористався навісною передачею від Федорчука і пробив низом під руками воротаря.

Другий тайм активніше розпочали підопічні Валерія Кривенцова, і мав нагоду зрівняти рахунок Шершень, але з близької відстані пробив у руки воротаря. Небезпечно пробивав низом Єрмаков, але Паньків у кидку перевів м'яч на кутовий. Рухівці теж при першій нагоді небезпечно контратакували і мав нагоду оформити дубль Борячук, який пробив повз рамку воріт.

Пожвавлення на трибунах «Арени Львів» викликав і рейд до воріт Борячука, удар якого прийняла на себе стійка воріт суперників. Натомість свого шансу не втратив Климчук, який в штрафному обіграв двох захисників і потужно пробив над воротарем. Під кінець поєдинку рейд до воріт Сидоренка здійснив і Руніч, але пробив несильно у руки воротарю.

Тож «Рух» взяв реванш за поразку від харків'ян у першому колі чемпіонату. Завершилася безвиграшна серія «Руху», яка тривала 4 гри: дві нічиї та дві поразки. Перервалася і безвиграшна домашня серія рухівців в УПЛ, яка з 11 вересня продовжувалася 5 матчів: дві нічиї та три поразки. Програшна серія «Металіста 1925» збільшилася до 4-х ігор, що стало повторенням клубного антирекорду. Також збільшилася і безгольова серія «Металіста 1925» - до 354-х хвилин.

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур

«Рух» - «Металіст 1925» - 2:0

Борячук (45+1), Климчук (70)

Федорчук (50) - Марлісон (33)

«Рух»: Паньків, Сапуга (Карасюк, 78), Таллес, Федорчук (Мартинюк, 68), Дідик, Климчук (Рунич, 78), Сич, Борячук (Карабін, 89), Роман, Бойчук (Альваренга, 68) Білий

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Кверквелія, Шершень, Ченбай, Габелок, Савін, Криськів (Задерака, 46), Кравченко, Ременюк, Марлісон (Зубков, 69)

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон: «Арена-Львів»

РУХ - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 00:00 0

Треба було перебиратися не у «Челсі», а в «Арсенал»…

Коментарі