Хокейна війна: Зубко збирається дискваліфікувати учасників «Суперліги»

Протистояння між Георгієм Зубком та Борисом Колесніковим набирає нових обертів

За війною між Федерацією хокею України і клубами, до фінансування яких причетний Борис Колесніков, досі не зачіпалася тонка грань - долі тих хокеїстів, які збираються виступати в так званій створеній Колесніковим «Cуперлізі». Наші джерела із ФХУ сповіщають, що Георгій Зубко наполягає на пожиттєвій дискваліфікації усіх, хто буде причетний до турніру. Це стосується не лише хокеїстів, а й тренерів, суддів і функціонерів.

Такі кроки Зубка начебто вітаються далеко не усіма членами Федерації, але очільник організації опирається на те, що має стосовно цього питання повну підтримку з боку Міжнародної федерації хокею (IIHF) через аналогічні випадки в інших країнах. Натомість Борис Колесніков готовий фінансувати всі шість клубів, участь яких анонсована в «суперлізі». Але при цьому зарплати хокеїстів після Нового року будуть переглянуті в напрямі пониження.

Крім того, ХК «Донбас», за інформацією з джерел із клубу, намагався, аби легітимізувати свою діяльність, подати заявку на участь в австрійській лізі. Але заявку було відхилено.

Читайте також: Що відбувається з українським хокеєм? Донбас, ФХУ та Суперліга

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 3

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF

Коментарі