Ігор ЦИГАНИК: «Орендовані? Динамо та Шахтар крадуть юнаків по всій Україні»

Журналіст підтримує обмеження на кількість орендованих

Журналіст Ігор Циганик вважає правильною ініціативу обмежити кількість орендованих в УПЛ. Раніше повідомлялося, що таку пропозицію може висунути УАФ з прицілом на сезон 2022/23.

«Шахтар» та «Динамо» теж страждають через кількість гравців. Якщо їм не дадуть змоги віддавати в оренди, то доведеться розривати контракти з футболістами, їх надто багато, вони не отримують ігрової практики. Ось вони і роздають по орендах. Суть у тому, що вони не вірять у цих гравців, але не хочуть, щоб вони виходили проти них. Їм ці гравці не потрібні. І правильно, що є пропозиція обмежити кількість орендованих.

«І тоді «Динамо» та «Шахтарю» доведеться позбавлятися футболістів: віддавати безкоштовно, продавати, шукати інші можливості. А всіх цих молодих гравців вони крадуть по всій країні».

«У того тренера, у цього тренера, у тій школі, у цій школі. «Динамо» та «Шахтар» набирають дітей з 7 років. Скільки 7-річних потім дійдуть хоч би до 17 років у школах «Динамо» та «Шахтаря»? Нуль. Тому що потім «Динамо» та «Шахтар» збирають найкращих юнаків 14 та 15 років по всій Україні».

«А потім не дозволяють їм грати проти себе», - вважає Циганик.

Іван Зінченко Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 2

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі