Інгулець – Шахтар – 0:1. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку 16-го туру Української Прем'єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 16-й тур.

«Інгулець» - «Шахтар» - 0:1

Тете, 32 Гопей, 14, Коваленко, 57 - Маркос Антоніо, 69, Сікан, 90+1

«Інгулець»: Гальчук - Асмелаш (Смоляков, 46), Ковальов (Салем, 46), Павлов, Полегенько - Шишка, Лупашко - Шарай (Козак, 46), Запорожець, Коваленко (Головкін, 81) - Гопей (Плохотнюк, 78).

Запасні: Шуст, Коробенко, Поспєлов, Якимів.

«Шахтар»: Трубін - Корнієнко (Бондар, 71), Матвієнко, Марлон, Додо - Маркос Антоніо, Майкон (Бондаренко, 62) - Мудрик (Сікан, 82), Судаков (Марлос, 71), Тете - Педріньо (Соломон, 61).

Запасні: П'ятов, Вітао, Кривцов, Конопля.

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.).

Стадіон: «Зірка» (Кропивницький).

Наші оцінки:



«Інгулець» (заміни): Салем - 6,0, Козак - 6,0, Смоляков - 6,0, Плохотнюк - б/о, Головкін - б/о.

«Шахтар» (заміни): Соломон - 6,0, Бондаренко - 6,0, Бондар - 6,5, Марлос - 6,0, Сікан - б/о.

У неділю, 28 листопада, відбудеться поєдинок 16-го туру Української Прем'єр-ліги, у якому змагатимуться петровський «Інгулець» та донецький «Шахтар». Матч пройде у Кропивницькому, на полі стадіону «Зірка», початок о 14:00.

Підопічні Роберто Де Дзербі розпочинали сезон УПЛ з успішного домашнього поєдинку проти «козаків» (2:1), відповідно й розпочнуть із матчу проти цього суперника друге коло. За цей час змінилося багато чого, у тому числі - у співвідношенні сил між цими конкурентами. «Шахтар», як би блякло команда не виглядала у вкрай невдалій єврокубковій кампанії, на внутрішній арені шансів своїм суперникам не залишає, і тепер актуальним буде лише одне питання - що з психологією у «помаранчево-чорних», які напередодні фактично вибули з міжнародних змагань .

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Інгулець» - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 13:34 12

Бені Макуана переведений в дубль «Полісся»

Коментарі