Сімоне ІНДЗАГІ: «Шахтар — гарний суперник. Де Дзербі відмінно тренує»

Наставник «Інтера» підбив підсумки перемоги над донецьким клубом у Лізі чемпіонів (2:0)

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі на післяматчевій пресконференції прокоментував гру із «Шахтарем» (2:0) і вихід своєї команди до плей-оф Ліги чемпіонів.

- «Шахтар» вас узагалі нічим не здивував, адже в першому таймі опір був мінімальним, а в другому таймі він зник?
- «Шахтар» - гарний суперник, може створювати проблеми на полі, однак «Інтер» сьогодні чудово грав. Як і в домашньому матчі, я побачив команду, яку відмінно тренує Де Дзербі.

- Чи плануєте ви звертатись до керівництва клубу? Що робитимете, щоб залишити Перішича в команді?
- Я вже говорив щодо Брозовича та Перішича, керівництво постійно зі мною на зв'язку. Іван разом з рештою чудово грає. Я пам'ятаю, як він відмінно грав проти нас, у нашій команді він теж демонструє високий рівень. Це гарний футболіст, дуже допомагає нам. Керівництво знає мою думку щодо Перішича.

- Проаналізуйте гру команди в Лізі чемпіонів, адже є суттєві відмінності від виступів протягом попередніх років.
- Ми чудово провели останні два матчі, до того ж була перемога над «Наполі», що допомогла. Наш шлях довгий, так, ми пройшли до плей-оф, але не радіймо наразі. Побачимо, що чекає в майбутньому - до нього треба підготуватись, відновитися морально й фізично. У суботу знов гра, протягом шести днів було три матчі. Важкий календар, тож необхідно як слід відновитися.

- Було помітно, що ви переймалися результатом. Гра із «Шахтарем» була важливою для вас? Зраділи дублю Джеко?
- Так, цілих 10 років ця команда не могла вийти до плей-оф Ліги чемпіонів, бракувало кроку, і я говорив про це футболістам. У першому таймі ми створили багато моментів, але воротар «Шахтаря» провів гарний матч. А коли хлопці забили, я, звісно ж, зрадів.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»

Коментарі