Інтер — Шахтар. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Останній шанс «гірників» на єврокубкову весну

У середу, 24 листопада, відбудеться поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому міланський «Інтер» прийме донецький «Шахтар».

Матч пройде в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца». Стартовий свисток зустрічі пролунає о 19:45 за київським часом.

«Шахтар»

Донецька команда проводить доволі неоднозначний сезон під керівництвом нового головного тренера Роберто Де Дзербі. У чемпіонаті «гірники» виступають непогано, хоча іноді очки дістаються їм насилу, як, наприклад, в останньому матчі проти «Руха» (2:0), коли перемогу донеччани вирвали лише наприкінці поєдинку. Після 15-ти зіграних турів «Шахтар» посідає друге місце в УПЛ, маючи в активі 38 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 40-8. При цьому «Шахтар» поступається київському «Динамо», в якого теж 38 очок, лише за додатковими показниками.

Натомість у Лізі чемпіонів «гірникам» похвалитися зовсім нема чим. Після чотирьох зіграних турів «Шахтар» посідає останнє місце у своїй групі, набравши лише одне очко за різниці забитих та пропущених м'ячів 1-9. Причому єдине очко українська команда виборола якраз у поєдинку з «Інтером» (0:0) на київському НСК «Олімпійський». Але там чималу роль відіграла удача та впевнена гра голкіпера «гірників».

«Ми хочемо зіграти у свою гру та набрати очки, щоб у нас залишалася надія хоча б на третє місце у групі. Ми зробимо все можливе для цього. Ми ще не перемагали у Лізі чемпіонів просто тому, що не заслужили цього на полі, хоча ми завжди грали добре», - сказав наставник «гірників» Роберто Де Дзербі перед поєдинком у Мілані.

«Інтер»

Сезон для міланського клубу теж складається не так просто, як міг би. Втім, враховуючи, скільки топ-гравців італійська команда втратила минулого літа, виступає вона добре. Після 13-ти зіграних турів «Інтер» посідає 3-е місце у чемпіонаті Італії з футболу, маючи в активі 28 очок за різниці забитих та пропущених м'ячів 32-15. У минулому турі «Інтер» вдома з рахунком 3:2 переміг лідера - «Наполі» - що, звичайно, додасть команді додаткової мотивації перед матчем із «Шахтарем». Варто відзначити, що «Інтер» має найрезультативнішу атаку в поточному сезоні Серії А.

Та й у Лізі чемпіонів для «Інтера» все складається непогано. Після чотирьох зіграних турів міланська команда посідає друге місце у групі, маючи в активі 7 очок за різниці забитих та пропущених м'ячів 6-3. «Реал», який розташувався на першому місці, має 9 очок. «Інтер» поступився «Реалу» (0:1), зіграв внічию із «Шахтарем» (0:0) і двічі обіграв «Шериф» по 3:1. Ще одна перемога - і вихід до плей-оф у міланців практично у кишені. І, звичайно, «Інтеру» значно простіше обіграти донецький «Шахтар», ніж мадридський «Реал».

Протистояння

Букмекери абсолютно не вірять у «Шахтар» - коефіцієнт 10 на перемогу «гірників», близько 6 на нічию і лише 1,3 на перемогу «Інтера». Але в чомусь це і добре, нехай усі вважають «Інтер» беззаперечним фаворитом, натомість на «Шахтар» буде менше психологічного тиску.

«Шахтар», звичайно, дасть бій міланцям, адже лише перемога дозволить «гірникам» зберегти шанси на вихід у єврокубкову весну. Але враховуючи, наскільки мало забиває донецька команда у Лізі чемпіонів цього сезону… «Гірники» дадуть бій, але чи виграють його, дивлячись на непоступливість «Інтера» вдома?

Втім, міланці не так вже й мало пропускають цього сезону. Можливо, «Шахтар» все ж таки зуміє скористатися своїми шансами.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Ханданович - Шкріньяр, Ранокк'я, Бастоні, Думфріс, Барелла, Брозович, Відаль, Перішич, Джеко, Мартінес.

«Шахтар»: Трубін - Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Майкон, Степаненко, Тете, Педріньйо, Соломон, Фернандо.

24 листопада, середа

«Інтер» - «Шахтар»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 19:45
Пряма трансляція на медіасервісі MEGOGO
ІНТЕР - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:29 10

Наприкінці бою Тайсону говорили, що він веде в рахунку

Коментарі