Інтер – Шахтар – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів

В середу, 24 листопада, відбудеться поєдинок 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому гратимуть міланський «Інтер» та донецький «Шахтар». Гра пройде в Мілані (Італія) на полі стадіону «Джузеппе Меацца», початок - о 19:45.

«Шахтар» перед початком п'ятого туру має в своєму активі один забитий гол в Лізі чемпіонів і стільки ж набраних очок. Шанси зайняти друге місце є, але перспективи такі собі - для виходу у 1/8 потрібно двічі перемогти в двох матчах і сподіватися, що «Інтер» двічі програє. Ключовою у цих планах має бути перемога тут і зараз над міланською командою, інших варіантів нема. Щоправда, форма «гірників» викликає побоювання - на вихідних ледь був обіграний львівський «Рух» в чемпіонаті України. «Інтер», якому теж в середу потрібна перемога, в неділю в бойовому матчі переграв лідера чемпіонату «Наполі» (3:2) і йде на третьому місці в чемпіонаті з відставанням у чотири очки від неаполітанців і земляків з Мілана. Нагадаємо, що в матчі першого кола «Інтер» і «Шахтар» втретє поспіль в особистих зустрічах зіграли в безгольову нічию.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Інтер» - «Шахтар». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі