Іван ОРДЕЦЬ: «У Динамо мене влаштовує все»

Українець задоволений, що продовжив контракт із московським клубом

Відомий футболіст, екс-гравець збірної України Іван Ордець продовжив контракт із московським «Динамо». 29-річний футболіст поділився враженнями.

«Мені було дуже приємно, що клуб виступив із пропозицією про продовження контракту. Звісно, ​​хотів тут залишитися. У нас чудові вболівальники, стадіон, база, чудова команда, чудовий тренерський штаб - мене в «Динамо» влаштовує абсолютно все. Ми боремося за найвищі місця, за великим рахунком, вперше за той час, що я тут. І, звичайно, у зв'язку з цим відчуваю найприємніші відчуття від перебування в прекрасному клубі.

Окремої розмови із Сандро Шварцем про продовження контракту не було. Але він кілька разів казав, що хоче, щоб я залишився, і відповідну пропозицію мені буде зроблено. Добре, що так і сталося.

Звісно, ​​мені дуже хочеться виграти з «Динамо» титул. Повторюся, у нас все для цього є. Нинішнього сезону ми провели дуже пристойне перше коло. Я б оцінив його на чотири із плюсом. І вся боротьба ще попереду. Цього року ми маємо ще три гри, дуже хочеться здобути в них перемоги, порадувати наших уболівальників і піти на зимову паузу у відмінному настрої», - сказав Ордець.

Максим Гаптар Джерело: ФК Динамо Москва
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі