Динамо – Баварія – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів

У вівторок, 23 листопада, відбудеться поєдинок 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому гратимуть київське «Динамо» та мюнхенська «Баварія». Гра пройде в Києві на полі НСК «Олімпійський», початок - о 19:45.

Київська команда ще має шанси на друге місце в групі, але вони дуже мізерні - для цього потрібні дві перемоги і дві поразки «Барселони». Оцінюйте самі, наскільки реалістичними є шанси зіграти у весняному плей-оф. «Баварії» ж практично нічого вже не потрібно, оскільки вихід з групи гарантований і велика ймовірність, що це буде зроблено з першого місця. В першому матчі між командами підопічні Нагельсманна вдома каменя на камені не залишили від киян, розгромивши їх з рахунком 5:0. На вихідних «Динамо» повернуло собі перше місце в чемпіонаті, розбивши «Чорноморець» з рахунком 6:1, а «Баварія» сенсаційно програла «Аугсбургу» (1:2) і підпустила до себе конкурентів в турнірній таблиці. Варто також відзначити коронавірусні проблеми німців, внаслідок чого до Києва летять тільки 18 футболістів.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Бавария». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 8

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Коментарі