Дженоа – Рома – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 13-го туру італійської Серії А

Італійська Серія А. 13-й тур.

«Дженоа» - «Рома» - 0:2

Афена-Г'ян, 82, 90+4

Камбіассо, 32, Бадель, 54, Сабеллі, 77 - Верету, 40

«Дженоа»: Сірігу - Мазьєлло, Васкес, Біраскі (Бьянкі, 84) - Камбіассо, Стураро (Букса, 90), Бадель (Гальдамес, 90), Ровелла, Сабеллі (Гільоне, 84) - Екубан, Пандєв (Ернані, 63).

Запасні: Семпер, Маркетті, Берамі, Мелегоні, Портанова, Серпе, Туре, Ванхусден.

«Рома»: Патрісіу - Ібаньес, Кумбулла (Смоллінг, 87), Манчіні, Карсдорп - Мхітарян, Верету, Пеллегріні (Бове, 90+3), Ель Шаараві - Абрахам, Шомуродов (Афена-Г'ян, 75).

Запасні: Бур, Фузато, Рейнольдс, Перес, Майораль, Дзаньоло, Діавара, Дарбо, Залевські, Тріпі.

Арбітр: Массіміліано Ірраті (Брешіа, Італія).

Стадіон: «Луїджі Ферраріс» (Генуя, Італія).

У неділю, 21 листопада, відбудеться поєдинок 13-го туру італійської Серії А, в якому змагатимуться генуезький «Дженоа» та римська «Рома». Матч пройде у Генуї (Італія), на полі стадіону «Луїджі Фераріс», початок о 21:45.

Колектив Жозе Моуріньйо перебуває у важкій кризі відносно ігрових результатів, і в останніх двох матчах на внутрішній арені «вовки» поступалися своїм суперникам. Проблема «Роми» полягає ще й у тому, що зовсім скоро їй доведеться зіграти проти луганської «Зорі» у Лізі Європи УЄФА, проте після її пригод в іграх проти норвезького «Глімту» (1:6 та 2:2), не важко повірити в те, що й українська команда має шанси у грі на чужому полі. Ситуація з результатами у «Дженоа» ще гірша, тому римляни мають шанс виправити ситуацію. Проте, український уболівальник підтримуватиме виключно генуезців, оскільки Андрій Шевченко дебютуватиме на посаді їхнього головного тренера.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Дженоа» - «Рома». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 07 травня 2024, 14:11 9

Анастасія у двох сетах переграла Ірину Бару з Румунії

Коментарі