Аліна ЯГУПОВА: «Приємно перемагати для своєї країни»

Капітан збірної України висловилася про дві перемоги у відборі на Євробаскет

Капітан національної збірної України Аліна Ягупова в стартових матчах кваліфікації Євробаскета-2023 набирала 32.0 очка, робила 6.0 передачі та 4.5 підбирання. Після гри з фінками, зірка українського баскетболу зізналася, що матч у Гельсінкі був дуже важким.

Нагадаємо, Україна переграла Францію та Фінляндію й очолила свою групу відбору.

«Важко було після гри з Францією - однієї з кращих для збірної, - адже всі віддалися на 110%. Тому гра у Гельсінкі була ще важчою. Не сказати, що у нас був дуже важкий переліт, але це дало про себе знати. Трохи не вистачило часу на відновлення, але всі старалися і довели справу до кінця. Тож було важкувато, як фізично, так і морально.

Щодо третьої чверті, то ми трохи розслабилися та підсіли. Але цього можна було очікувати, адже ми забили Франції 90 очок. Вважаю, що ми впоралися, хоч і допустили невеличкий провал.

Своєю грою проти фінок, чесно кажучи, я не задоволена. Дуже багато атакувала, хотілося б менше, адже це і навантаження на мене, і хотілося б, щоб дівчата більше атакували.

Звичайно, дуже приємно повертатися до клубу після перемог у збірній. Приємно перемагати для своєї країни. Для будь-якої людини, яка б опинилася на моєму місці, це було б приємно. Тож атмосфера була хороша, приїду в клуб і продовжу працювати», - сказала Ягупова.

Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі