Сенсації не сталося. Іспанія мінімально перемогла Швецію та поїде до Катару

Альваро Мората забив єдиний гол в матчі

Щоб зайняти перше місце, збірній Іспанії достатньо було не програти в цьому матчі, оскільки перед ним в активі підопічних Енріке було на один турнірний бал більше.

Збірна Швеції вийшла на гру з явним наміром її виграти. Нестаріючий Златан залишився в запасі, щоб посилити гру в другому таймі. Шведи виглядали набагато цікавіше, непогані моменти були в Форсберга. Іспанці навіть в певний період матчу грали просто на відбій.

Проте забити гостям не вдалося, причому в другому таймі їхній тренер зробив досить дивну заміну, знявши з гри Форсберга. Вся активність зникла, а іспанці добилися свого - на 86 хвилині Ольмо пробив здалека, Ульсен відбив перед собою, а Мората дуже красиво добив м'яч в сітку.

1:0 - «червона фурія» оформила вихід на чемпіонат світу, а «жовто-сині» спробують це зробити у матчах плей-оф. Можливо, зустрінуться з нашими? Було б цікаво.

Getty Images/Global Images Ukraine

Відбір на ЧС-2022. 8 тур. Група В.

Іспанія - Швеція - 1:0.

Мората, 86.

Мендес, 90 - Крафт, 77.

Іспанія: Сімон - Аспілікуета, Ляпорт, П. Торрес, Альба - Гаві (Мендес, 89), Бускетс, Солер (Меріно, 73) - Сарабія (Мората, 59), де Томас (Родріго, 60), Ольмо (Родрі, 89).

Швеція: Ульсен - Крафт (М. Ульссон, 85), Ліндельоф, Нільссон, Аугустінссон - Кулусевські (Квайсон, 63), Екдаль, К. Ульссон, Форсберг (Сванберг, 63) - Ісак (Ібрагімович, 73), Классон.

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина).

Стадіон: «Ла-Картуха» (Севілья, Іспанія).

ІСПАНІЯ - ШВЕЦІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 10

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі