Боснія і Герцеговина – Фінляндія – 1:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбіркового турніру чемпіонату світу

У суботу, 13-го листопада, відбудеться поєдинок відбіркового турніру чемпіонату світу, в якому зустрінуться збірні Боснії і Герцеговини та Фінляндії. Матч пройде в Зениці на стадіоні «Бєліно Поле» і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Матч, безумовно, дуже важливий для України у світлі боротьби за друге місце у групі D. Обидві команди сусіди по турнірній таблиці, які поки що не виходять із групи та є найближчими переслідувачами українців у відборі на чемпіонат світу.

Збірна Боснії та Герцеговини за шість турів поточного відбору на чемпіонат світу в Катарі зуміла здобути лише одну перемогу, яку здобула над Казахстаном (2:0), крім того, чотири рази зіграла внічию. У попередньому турі боснійці розійшлися миром з Україною (1:1) і наразі мають 7 очок і 4-е місце в таблиці.

Збірна Фінляндії за шість турів зуміла здобути по дві перемоги та нічиї, які принесли вісім очок та третю позицію в турнірній таблиці. Після двох поспіль поразок від Франції (0:2) та України (1:2) фіни обіграли збірну Казахстану (2:0).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Боснія і Герцеговина - Фінляндія. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 21:35 0

Синьо-жовті фінішували у групі з двома перемогами та однією поразкою

Коментарі