Рустам ХУДЖАМОВ: «Різник давно заслужив на дебют у збірній України»

Спеціаліст – про перший матч воротаря «Ворскли» за головну команду країни

Колишній воротар донецького «Шахтаря», а також низки клубів УПЛ Рустам Худжамов поділився думкою про Дмитра Різника, який учора дебютував у збірній України у матчі з Болгарією (1:1).

«Діма Різник, на мою думку, зараз найперспективніший воротар в Україні. Вважаю, що він справді заслуговує на виклик до збірної і по праву дебютував у головній команді країни.

Чим він є перспективним? Видно, що завжди спокійний, стабільний. Немає у його діях якихось сумбурних рішень. Складає враження врівноваженої людини, працьовитої, якщо досягає таких результатів. Він має всі якості конкурувати з Пятовим і Бущаном.

Щодо матчу, то не можна все звалювати лише на невдачу в реалізації гольових моментів. Все-таки воротарі збірної Болгарії теж проявили себе з найкращого боку.

Звісно, ​​добре, що Маліновський повернувся до збірної. Ми побачили Маліновського, який був раніше. Він підтвердив, що є гравцем найвищого рівня. Руслан позбавився проблем зі здоров'ям, які у нього були на Євро, і ми побачили колишнього Маліновського.

Зрозуміло, що тепер матч із Боснією найважливіший. На папері фаворит Україна. Але на полі доведеться доводити це своєю грою та голами», - сказав Худжамов.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу