Іван ГЕЦКО: «Петракову треба провести серйозний розбір польотів»

Спеціаліст – про нічию збірної України у спарингу

Національна збірна України розійшлася миром (1:1) у контрольному матчі з футболістами Болгарії.

Екс-гравець збірної України Іван Гецко розповів, що завадило підопічним Олександра Петракова відсвяткувати в Одесі вікторію.

«Спаринг залишив подвійне враження. Щодо швидкісних переміщень, то в самовіддачі питань до наших хлопців немає. Але в іншому - розчарування, та й як інакше, якщо з виконавською майстерністю - проблеми.

Черговий «привіз» захисників та болгари забили з нічого. Добре, що друга поява гостей поблизу наших воріт одразу після перерви лише дивом не завершилася ще однією капітуляцією. Тоді точно репетиція перед відбірковим поєдинком чемпіонату світу з Боснією і Герцеговиною виявилася б проваленою.

Думаю, що Олександр Петраков ще раз переконався, що Миколу Матвієнка не можна ставити в центр оборони, чекай на неприємності.

Реалізація моментів - це взагалі окрема розмова. Не переконав Артем Довбик. Часто перебуваючи у забійній позиції, потрапляв до офсайду. Також зрозуміло, чому Роман Яремчук дедалі рідше з'являється в основі «Бенфіки»: місія нападника - забивати, а якщо з прицілом щось трапилося, то причину треба шукати в собі.

Створити безліч гольових моментів і примудритися мало не програти, це треба вміти. Така марнотратність у наступному матчі - з Боснією і Герцеговиною може дорого обійтися. Тому без серйозного розбору польотів - не обійтись. 16 листопада буде зовсім інший футбол і доведеться вичавлювати максимум навіть із півмоменту. Інакше про виступ у фінальній частині чемпіонату світу у Катарі можна забути», - сказав Гецко.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі