Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Проти болгар вийдуть ті, хто зіграє і проти Боснії»

Фахівець вважає, що Олександр Петраков обійдеться без експериментів

Перший капітан збірної України Юрій Шелепницький поділився думкою про контрольний матч нашої національної команди проти Болгарії, що відбудеться 11 листопада.

- Головне завдання у матчі з Болгарією - підвести всіх футболістів національної команди до більш-менш рівного рівня. Думаю, тренерський штаб синьо-жовтих обійдеться без експериментів. До 16 листопада часу небагато, тож проти болгар, швидше за все, вийде бойовий склад - хлопці, які зіграють і проти Боснії та Герцеговини.

- Повернення Маліновського до збірної з огляду на його нещодавні напружені стосунки з головним тренером команди Олександром Петраковим не внесе дисбаланс у підготовку?
- І Петраков, і Маліновський професіонали. Вони обидва сказали, що перегорнули ту сторінку і пішли далі. Це важливо. Нині треба працювати. Звісно, ​​або ні.

- Не всі наші легіонери мають достатню ігрову практику. У грі з болгарами Петраков задіє максимум футболістів, які виступають за кордоном?
- Це дуже складно спрогнозувати. Петраков подивиться на хлопців на тренуваннях, проведе з ними бесіди і до зустрічі з Болгарією зробить висновки. Для гри та навантажень наших легіонерів є рекомендації, які доведеться враховувати.

- Збірній Україні доведеться обійтись без Миколенка. Наскільки це серйозна втрата?
- Були нещодавно у синьо-жовтих серйозні втрати - грали без Зінченка та Маліновського, і нічого, команда добре виглядала. Мені здається, зараз не потрібно акцентувати увагу на персоналіях. У такий важливий момент має бути колективна відповідальність за результат. Миколенка є ким замінити.

Україна - Болгарія. Прогноз та анонс на товариський матч

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:01 24

Класика в Класичному, поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь «гірників»