Батько Ф'юрі: «Тайсон за один вечір може перемогти Усика і Вайта»

Пітер Ф'юрі не бачить конкуренції з боку українця

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вважає, що його син міг би перемогти Ділліана Вайта та Олександра Усика за один вечір.

«Ділліан Вайт не перебуває на одному рівні з моїм сином, як і всі інші. Тайсон випереджає їх на кілометр. Він переміг найкращого бійця у світі, навіть не набравши форми. Він мав COVID-19 і різні проблеми.

Уявіть Тайсона у повній бойовій готовності, без фізичних та психологічних проблем, з гарним восьмитижневим тренувальним табором. Я поставив би на нього свої гроші проти будь-якого суперника. Я виставив би проти нього Ділліана Вайта і всіх інших разом. Тайсон може побити Вайта і Усика в той самий вечір, якщо пройде хороший табір, і в нього все буде гаразд із психологією. Я поставлю на це гроші.

Крузерам не побити гігантську 205-сантиметрову та 127-кілограмову бойову машину, чи не так? Вони можуть думати про це лише уві сні. Ніхто не переможе Тайсона. Я говорю це не тому, що він мій син, а тому що Тайсон доводить мою правоту», - сказав Джон Ф'юрі.

Читайте також: Батько Ф'юрі: «Тренер Джошуа врятував Ентоні життя в бою з Усиком».

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 22:23 9

Синь-жовті з 3 очками посіли 3-тє місце у групі, випередивши господарів

Коментарі