Микола ПАВЛОВ: «Динамо та Шахтарю не вистачає яскраво виражених форвардів»

Фахівець висловився про несподівану поразку киян

Відомий український тренер, колишній наставник «Ворскли» Микола Павлов висловився про несподівану перемогу полтавачан над «Динамо» 2:1 у матчі чемпіонату України.

- Будь-яким серіям завжди настає кінець. Мені приємно, що «Ворскла», в якій я провів чотири з половиною роки, виграла у чемпіона. Також мені приємно, що цю перемогу здобув Юрій Максимов, до виховання якого свого часу і приклав руку. Але взагалі я мав безпрограшну ситуацію. Я вболівав за «Динамо» та за Максимова.

- У чому, на вашу думку, головна причина поразки «Динамо»?
- Ви подивіться, які перестановки в обороні робить Мірча Луческу, причому у кожному поєдинку. По-людськи, румунський фахівець чинить геніально, він дає можливість усім себе проявити. У «Динамо» сильні захисники, незважаючи на їхню молодість. Той самий Сирота, який учора не грав, в одному з турів Ліги чемпіонів увійшов до топ-5 захисників з надійності. Суперники «Динамо» та «Шахтаря» не роблять таких змін в обороні, оскільки у них завдання у поєдинках із грандами не пропустити.

- А в чому головна проблема «Динамо» в атаці?
- «Динамо» не має нападників. Був Артем Бесєдін, який небагато забивав, але він настільки вимотував захисників суперника, що динамівським півзахисникам тільки й залишалося, що забивати. Наразі «Динамо», та й «Шахтарю» не вистачає яскраво виражених форвардів, - сказав Павлов.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 6

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі