Леонід БУРЯК: «Оборона Динамо грає добре, ця Барселона їм по зубах»

Експерт вважає, що український клуб має шанси на успіх.

У вівторок, 2 листопада, відбудеться матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому київське «Динамо» прийме каталонську «Барселону».

Відомий у минулому гравець та тренер Леонід Буряк поділився думками про цей матч.

«Киянам не вистачає Миколенка, Бесєдіна, Бурди. Незважаючи на кадрові втрати, Луческу минулого тижня зробив гарну ротацію складу, багатьох побачив у справі та, без сумніву, зробить належні висновки.

Відомо, що Агуеро та Піке не зіграють проти «Динамо». Щодо відсутності Агуеро, думаю, не варто особливо радіти, адже він довго був у лазареті, зіграв мало, і на нього в «Барселоні» зараз ставку не роблять. А ось Піке - серйозна втрата каталонців. Подивимося, як тренер «Барселони» закриє цей пролом.

Шапаренко демонструє якісний футбол Крім того, вся оборона «Динамо» грає добре. А в іншому те, що для чемпіонату України нормально, в єврокубках не дуже допомагає.

Прийдеться відштовхуватися від того, що «Динамо» потрібна лише перемога. Однак у жодному разі не можна допустити шапкозакидальні настрої. У матчі з «Барселоною» у тактичному плані необхідно діяти гнучко, комбіновано. Можна і пресингувати, і Фаті із Депаєм закрити.

Повторюся, не закрите лише питання щодо атаки біло-синіх. Слід пам'ятати: не б'єш по воротах суперника - не виграєш! Важко вгадати результат, але вважаю, що ця «Барселона» по зубах «Динамо»», - сказав Буряк.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 11:40 0

Артем отримав схвальні відгуки

Коментарі