Динамо – Барселона – 0:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 4 туру групового етапу Ліги чемпіонів

У вівторок, 2 листопада, відбудеться матч 4 туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому гратимуть київське «Динамо» та іспанська «Барселона». Гра пройде в Києві на полі НСК «Олімпійський», початок - о 22:00.

Попередній матч суперників у третьому турі, хоч і закінчився скромними 1:0 на користь каталонців, показав, що різниця у класі між суперниками досить велика. Хоча у Києві всерйоз налаштовані довести, що можуть взяти очки з іспанцями. Між двома матчами з «Барселоною» динамівці двічі з'їздили в Маріуполь, привізши звідти дві перемоги над однойменним клубом - спершу в Кубкові України, а тоді і в національному чемпіонаті. «Блаугранас», навпаки, тільки псують нерви своїм вболівальників - спершу після матчу з «Динамо» програли «Ель Класіко», після нього поступилися «Райо Вальєкано» , що коштувало роботи Рональдові Куману, а тоді не змогли обіграти «Алавес». Як бачимо, надії киян на успіх в протистоянні мають під собою реальне підґрунтя.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Барселона». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі