ВОРОБЕЙ: «Зараз Металіст не зможе конкурувати з Динамо та Шахтарем»

Спеціаліст – про шанси харків'ян виграти Кубок України

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей прокоментував перемогу «Металіста» у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти «Колоса» (1:0). Також Андрій Воробей оцінив шанси харків'ян у боротьбі за трофей та оцінив перспективи «Металіста» у майбутньому.

«Я говорив ще до матчу, що «Металіст» пройде команду з Ковалівки у Кубку України. У принципі, харківська команда це і зробила. Вони молодці! Я вітаю «Металіст» та всіх уболівальників цієї команди.

Чи може «Металіст» скласти конкуренцію грандам та виграти Кубок України? Щодо перспектив харків'ян у Кубку України, то дочекаємось жеребу. Подивимося, на кого вони вийдуть і від цього відштовхуватимемося. Щодо створення конкуренції «Динамо» та «Шахтарю», важко ще говорити. У «Металіста» амбіції великі, президент клубу зробив дуже гучні заяви. У принципі, і ми всі розуміємо, що це все буде. Але питання - коли? Можливо, це буде навіть не наступного сезону, а пізніше. Але поки що зарано розмірковувати на цю тему. На даний момент, звичайно, харків'яни не зможуть конкурувати з «Динамо» та «Шахтарем». Але що буде наступного року - невідомо. Які виконавці будуть у команді, яким буде малюнок гри? Це вже ми дивитимемося по ходу чемпіонату.

Тому зараз можна говорити лише про Кубок України. Подивимося жеребкування, на яку команду вийде «Металіст». Вболіватимемо за «Металіст», оскільки все-таки це команда з Першої ліги, і вона показує непоганий футбол», - сказав Воробей.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 23:09 1

У фіналі збірна Італії здобула перемогу над командою Франції