Віктор ВАЦКО: «Футболісти Десни сумніваються щодо майбутнього клубу»

Фахівець – про поразку «сіверян» від «Шахтаря»

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував розгромну перемогу донецького «Шахтаря» над чернігівською «Десною» (4:1) у матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги.

«Взагалі, за цим матчем ми не можемо, ми не маємо права говорити про сценарій матчу з «Реалом», тому що «Десна» володіла м'ячем аж 23 %. В Мадриді буде трошки інша картина, і в Марлона просто не буде можливості, що в нього бензин закінчився, як він наздоганяв Безбородька, тому що там бігти менше потрібно буде, там будуть грати ближче до своїх воріт і будуть більше відбиватися.

«Десна» спробувала почати матч амбітно і стала розривати на фланзі Тете і Додо, «Десна» зрозуміла, що амбітно тут не вийде і почала захищатися числом, а захищатися числом не означає вмінням, а одним зі способів подолання масованої оборони суперника - це така тактична наука, це дальні удари. Самі футболісти «Десни» мають величезні сумніви стосовно майбутнього цього клубу, вони не відчувають віри у майбутнє і вони грають не амбітно. Юрченко розтренований. Він без ігрової практики, без ігрового тонусу. Якби він зараз почав виблискувати, то він би був не у «Десні», - сказав Вацко.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 22:07 0

Тібо Куртуа у поєдинку з «Алавесом» здійснив 10 сейвів