Рух – Олександрія – 0:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 13-го туру Української Прем'єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур.

«Рух» - «Олександрія» - 0:0

Руніч, 15, Сич, 36, Альваренга, 84, Кузик, 90+1 - Демченко, 68, Устименко, 70, Бабогло, 75 Кузик, 90+3 (друге попередження)

«Рух»: Паньків - Мисик, Білий, Мартинюк, Сич - Карасюк - Руніч (Кузик, 58), Федорчук (Притула, 76), Таллес (Стаменковіч, 86), Альваренга - Борячук (Кондраков, 58).

Запасні: Бандура, Сапуга, Дідик, Лях, Гагун.

«Олександрія»: Білик - Цуріков, Дубра, Бабогло, Мірошніченко - Рибалка, Демченко (Мустафаєв, 68), Калюжний - Третьяков, Спінеллі (Устименко, 46), Кирюханцев (Кожушко, 68).

Запасні: Горох, Мельник, Бухал, Копина.

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Наші оцінки:

«Рух» (заміни): Кондраков - 5,5, Кузик - 4,0, Притула - б/о, Стаменкович - б/о.

«Олександрія» (заміни): Устименко - 6,0, Кожушко - 6,0, Мустафаєв - 6,0.

У неділю, 31 жовтня, відбудеться поєдинок 13-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться львівський «Рух» та «Олександрія». Матч проходитиме у Львові, на полі стадіону «Арена Львів», початок о 17:00.

Серед тижня команди Леоніда Кучука і Юрія Гури показали відмінні один від одного результати в Кубку України, і лише «поліграфи» з цієї пари зуміли продовжити свою участь у цьому турнірі. Що ж до чемпіонату, то тут у обох сторін майбутнього поєдинку далеко не все гаразд із досягнутими результатами, тому зачепитися за три очки прагнутиме кожна з них.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Рух» - «Олександрія». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 травня 2024, 08:50 1

Поєдинок Бівол – Бетербієв у визначений термін не відбудеться

Коментарі