СЕЛЕЗНЬОВ: «Хто такий Поворознюк? Я голів більше забив, ніж весь Інгулець»

Нападник «Мінаю» дав відповідь на критику з боку президента «Інгульця»

Нападник «Миная» Євген Селезньов дав відповідь на критику з боку президента «Інгульця» Олександра Поворознюка і заявив, що за свою кар'єру забив більше м'ячів, ніж вся команда з Петрового:

«Після слів Поворознюка, що він ніколи не візьме мене до себе в команду, я його набрав. Кажу: «Слухай, що я тобі поганого зробив?» Він мені сказав, що мою кар'єру потрібно було закінчувати 2015 року після фіналу Ліги Європи. Зате у 2018 році в Туреччині я виграв два кубки, а він ніколи кубки не вигравав і щось мені говоритиме? Я голів більше забив, ніж весь «Інгулець».

Футболіст повинен грати у футбол, а шахтар - працювати в шахті. Кожен має займатися своєю справою. Я не розумію, коли сторонні люди починають говорити про футбол. Про мій перехід до «Інгулець» взагалі не було мови, я нікуди не просився.

Теж слова Поворознюка: «Якщо Селезньов - футболіст, то я - іспанський льотчик». А хто він такий? Футболіст? Ти це кажеш людині, яка була на певному рівні, вигравала чемпіонства, трофеї, виступала поряд з багатьма футболістами, грала у збірній. Це його, звісно, ​​справа. Нехай каже, що хоче, я знати його не знаю».

За кар'єру 36-річний Євген Селезньов забив 116 голів в УПЛ і хоче перевершити рекорд результативності Сергія Реброва та Максима Шацьких (по 123 голи). Гравці «Інгульця» за півтора сезони в УПЛ відправили у ворота суперників 33 м'ячі.

ПОВОРОЗНЮК: «З приходом Селезньова в Колос півкоманди почало бухати»

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 14:13 1

Олексій Кащук потрапив на радари «Герти»

Коментарі