Де тонко, там і рветься. Кривенцов пояснив причини розгрому від Олександрії

Головний тренер «Металіста 1925» відзначив кадрові проблеми команди

Головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов на післяматчевій прес-конференції пояснив причини поразки від «Олександрії» (2:5) у матчі 1/8 фіналу Кубка України:

- Вітаю «Олександрію» з проходом до наступного раунду. Все те, де є у нас є слабкі місця - де тонко, там і рветься. Дива не буває. Не встигли ми правильно доукомплектуватися, не вистачило просто часу. Плюс травми ключових гравців. Позицію правого захисника не вийшло у нас правильно закрити, у зв'язку з травмою Жичикова. У кожному матчі звідти дуже багато гольових моментів.

Знову ж таки, аби забив на початку матчу Протасов, потім був момент у Криськіва. Гра так складалася, думаю, цікаво для вболівальників. Два перших голи - не обов'язкові. Потім, звісно, нам довелося розкривати насичений захист. Іноді це вдавалося, іноді - ні. «Олександрія» - молодці, вони скористалися своїми моментами й пройшли далі.

- Але загалом гра сподобалася, не дивлячись на рахунок на табло. Як ваші враження?

- Ну, в нас і задача, щоб наша гра подобалася. Ми для цього багато працюємо. Окрім того, що гра має подобатися, вона ще має приносити перемоги. На жаль, не завжди у нас сьогодні був правильний баланс між лініями. «Олександрія», я ж кажу, швидкі футболісти групи атаки, своєчасні передачі віддавали, гарно скористалися нашими помилками та пройшли далі.

- Скоро буде гра в чемпіонаті з «Олександрією», там буде зовсім інший матч?

- Так, так.

- Щодо кадрів, можливо, ще зараз щось планується, когось розглядаєте?

- Ні, зараз ні. Уже нікого не зможемо. Чекаємо на зиму, бо кожна гра дає для нас інформацію.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 02:59 0

Головний тренер Баварії прокоментував матч проти Реала у 1/2 фіналу ЛЧ

Коментарі