Остап МАРКЕВИЧ: «Взимку Маріуполю необхідне посилення»

Наставник «Маріуполя» – про матчі проти «Динамо»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич поділився очікуваннями від двох матчів проти «Динамо» Київ - у Кубку України (27 жовтня) та в УПЛ (30 жовтня):

- Попереду два матчі з «Динамо»: у Кубку та чемпіонаті. Можливо, Ви на якійсь одній грі зробите акцент?
- Ми намагатимемося дати бій у двох іграх. Для цього ж і існує футбол - щоб грати до кінця у кожній грі. Ми гратимемо на перемогу у двох іграх.

- Можливо, в одному із матчів Ви проведете ротацію?
- У складі будуть зміни. Це природно та логічно. Грати через два дні наступний матч - важко. І, безумовно, ми цей фактор врахуємо та внесемо корективи у тактику на кожну гру та стратегію двох ігор. Будемо думати.

- «Динамо» звикло грати «першим номером», «Маріуполь» теж любить грати в атакуючий футбол. Можливо, з киянами гратимете оборони?
- Подивимося. Це будуть цікаві ігри.

- У світлі останніх невдалих ігор, який психологічний клімат у команді? Видно, що на тренуваннях хлопці сміються, посміхаються. І Ви як головний тренер бачите шляхи виходу з цієї невдалої смуги? Можливо, Ви вже спілкувалися із президентом чи віце-президентом клубу?
- Шлях один - це перемоги! По-друге, я справді спілкувався з керівництвом і ми дійшли такого пункту, що команді взимку необхідно буде посилення. Але до зими ми ще матимемо ігри, в яких ми повинні взяти максимум очок. І ми до цього прагнутимемо.

Олег Дідух Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 08:19 3

У бою за титул абсолютного чемпіона світу перемогу здобув український боксер

Коментарі