Юрій САПРОНОВ: «Попереду у Світоліної вирішальні три роки»

Екс-спонсор Світоліної - про припинення співпраці з тренером

Колишній спонсор Еліни Світоліної Юрій Сапронов прокоментував рішення тенісистки припинити співпрацю з особистим тренером Ендрю Беттлсом:

«5 років тому світ не знав тренера на ім'я Ендрю Беттлс. Це був спаринг-партнер знаменитого шотландця Енді Маррея, якого тоді тренувала Амелі Моресмо. 5 років тому Еліна Світоліна вибрала 24-х річного хлопця тренером. І вгадала.

За 5 років з Енді Еліна виграла 11 турнірів зі своїх 16. Сьогодні вона прийняла рішення припинити співпрацю. Зараз Еліні 27. На мій погляд, у неї попереду вирішальні три роки для того, щоб здійснити головну мрію свого життя - виграти турнір Великого Шолома. Так, мрія не 1 ракетка світу, а Шолом.

4 роки поспіль Світоліна не опускалася нижче 6 місця за підсумками року (від 3 до 6). У понеділок Еліна вилетить з топ-10. Буде між 13 і 18 місцем. Це її найгірший результат за п'ять років.

Причин багато, були і травми, і Олімпіада, і ковідний час, і весілля. Найважливіша подія в житті - весілля. Їй потрібен ментор. Тенісна людина, але психолог.

Вона все вміє, потрібно в вирішальні моменти скласти всі пазли в голові, в холодній голові, в дуже холодній, беземоційній голові. І буде титул на Шоломі. Я вірю».

Олег Дідух Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі