ДЕ ДЗЕРБІ: «Не сподобалося спілкування з рефері. Поводив себе неправильно»

Наставник оцінив перемогу в матчі УПЛ

«Шахтар» в непростому матчі чемпіонату України обіграв «Ворсклу» з рахунком 2:0. Коментар за підсумками зустрічі дав наставник Роберто Де Дзербі.

«Я хочу висловити співчуття родині Сергія Морозова. Він один з небагатьох людей, яких я знав в Україні. Він приїжджав до нас на базу. Ми будемо його пам'ятати, це хороша людина. Він добре знав футбол, і мені шкода, що так сталося».

«Матч був дуже складним, як і кожен поєдинок після Ліги чемпіонів. Стало легше після вилучення, але і до того були шанси для голу. Деякі гравці були втомленими. Зробив заміни, тому що Педріньйо отримав травму, а Алан Патрік втомився. Чекаємо матчу «Динамо», поки дистанція зберігається».

«Що мені не сподобалося в роботі арбітра, так це спілкування. Ми в перерві говорили, і він поводився неправильно. Всі ми люди. Має бути розмова, де потрібно і слухати, і говорити. Але про це не хочу розповідати докладно».

«Що стосується заміни Степаненка, то у Тараса, мені здається, нічого страшного. У Педріньйо, ймовірно, пошкодження серйозніше, подивимося. Тепер готуємося до Кубка України в середу, це дуже важливий турнір для нас», - сказав Де Дзербі.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:16 0

Український вінгер провів на полі 75 хвилин

Коментарі