Вірт знову дістав джокера. Верес у Луцьку розібрався з Маріуполем

Рівненський колектив не пропускає в домашніх матчах понад 400 хвилин

Матч на стадіоні «Авангард» у Луцьку між рівненським «Вересом» та «Маріуполем» відкрив суботню програму 12-го туру української Прем'єр-ліги. Цей поєдинок був визначальним для Остапа Маркевича, адже десята поразка в сезоні, з великою часткою ймовірності, може призвести до його відставки з поста головного тренера приазовців. Але про все по порядку.

«Верес» забив вже на 11 хвилині: Геннадій Пасіч з лівого кута штрафного майданчика непогано пробив у дальній кут, голкіперу вдалося зробити сейв, проте м'яч відскочив до Михайла Сергійчука, який вдало зіграв на добиванні, вразивши ворота. Але гол не був зарахований через офсайд у форварда.

УПЛ

Схожа ситуація біля протилежних воріт виникла в кінці першої половини зустрічі. Цього разу Мишньов заліз в офсайд при далекому закиданні від Кудрика на лівий фланг, через що взяття воріт у виконанні Андрія Кулакова, якому Дмитро асистував, не було зараховано. На перерву команди пішли з нулями на табло.

У другому таймі м'яч влітав у сітку воріт теж двічі, але обидва голи були чистими і забитими однією командою, а точніше, одним футболістом. На 64 хвилині Шестаков, що вийшов на заміну, відкрив рахунок, добивши сферу у ворота після відскоку від штанги.

А незадовго до кінця поєдинку Михайло зробив дубль і тим самим де-факто зняв питання про переможця. Другий гол Шестаков забив головою, замкнувши подачу з лівого флангу від Геннадія Пасіча.

Підопічним Остапа Маркевича не вдалося забити гол престижу. «Маріуполь» зазнав п'ятої поразки поспіль і залишається на останній сходинці турнірної таблиці, вже всерйоз ризикуючи понизитися в класі за підсумками сезону. «Верес» набрав 18 очок і піднявся на восьме місце, випередивши за додатковими показниками чернігівську «Десну».

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Верес» - «Маріуполь» - 2:0

Шестаков, 64, 80

Сергийчук, 22, Г. Пасіч, 52 - Кащук, 35

«Верес»: Когут - Нємчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат - Полюлях (Махнєв, 88), Петько - Г. Пасіч (Гечев, 88), Панасенко (Гегедош, 75), Є. Пасіч (Дахновський, 42) - Сергійчук (М. Шестаков, 46).

«Маріуполь»: Кудрик - Стасюк, Драмбаєв, Мампассі, Меліченко - Чех - Кащук (Світюха, 86), Топалов, Мишньов (Шостак, 86), Очеретько - Кулаков (В'юнник, 67).

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Луцьк).

Удари (у площину): 8 (7) - 6 (1)
Кутові: 1 - 4
Оффсайди: 1 - 2.

ВЕРЕС-МАРІУПОЛЬ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 11:00 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі