Динамо – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У цьому сезоні підопічні Йовічевіча невдало грають з сильними суперниками

У неділю, 24 жовтня, у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч 12-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Динамо» зіграє проти «Дніпра-1». Стартовий свисток пролунає о 17:00.

«Динамо»

Команда Мірчі Луческу мала прийняти дніпрян на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в зв'язку з плановою заміною бігових доріжок. Однак, через зміну термінів реконструкції, матч все ж відбудеться на «Олімпійському». Чемпіони України підходять до нього після мінімальної поразки від іспанської «Барселони» (0:1) у виїзному матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Той результат поставив під велике питання амбіції киян продовжити єврокубкову кампанію навесні, адже поки в їхньому активі лише одне очко. Але зате в чемпіонаті у підопічних Луческу все в порядку: 29 набраних балів після 11 турів, жодної поразки і триочковий відрив від донецького «Шахтаря». Одна з двох нічиїх у нинішньому сезоні УПЛ була якраз з «гірниками» (0:0).

«Дніпро-1»

Команда Ігора Йовічевіча, що займає четверту сходинку в турнірній таблиці з 22 очками, підійшла до майбутнього поєдинку після переможної серії з двох матчів: дніпряни по черзі обіграли «Львів» (1:0) і «Колос» (2:0). У поточному чемпіонаті «Дніпро-1» невдало грає з фаворитами першості.

Підопічні Йовічевіча програли донецькому «Шахтарю» (0:2), луганській «Зорі» (0:4) і чернігівській «Десні» (1:2). На старті сезону дніпряни зіграли внічию з полтавською «Ворсклою» (2:2). Очевидні проблеми «Дніпра-1» у грі з сильними або рівними за силою суперниками.

У поєдинку з київським «Динамо» тренерський штаб Йовічевіча не зможе розраховувати на трьох орендованих у «біло-синіх» футболістів - захисників Владислава Дубінчака і Микиту Кравченка, а також форварда Назарія Русина. Також не помічник «Дніпру-1» Ігор Когут, хавбек пропустить гру через травму.

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко, Андрієвський, Сидорчук, Буяльський, Циганков, Вітіньо, Гармаш.

«Дніпро-1»: Кожокару - Адамюк, Сваток, Логінов, Монте, Ігнатенко, Назаренко, Піхальонок, Джурасек, Гуцуляк, Довбик.

24 жовтня, неділя

«Динамо» - «Дніпро-1»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:45 19

У період із 30 травня до 17 червня українська команда візьме участь у турнірі Моріса Ревелло

Коментарі