Йожеф САБО: «Супряга нульовий, не міг забити гол з чотирьох метрів»

Спеціаліст – про перемогу «Динамо» над «Львовом»

Відомий український фахівець Йожеф Сабо прокоментував слова головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу про те, що нападнику біло-синіх Владиславу Супрязі треба задуматися про свою гру і ролі в команді.

Нагадаємо, що в матчі з ФК «Львів» (4:1) Луческу в кінці першого тайму замінив Супрягу на Гармаша.

«Не знаю, чи поставить скоро хрест на Супрязі Мірча Луческу, але нападник нічого не показує, хоча отримує шанс від тренера. Всі звеличили його, а він нульовий. Мало того, що не забивний, так ще й з чотирьох метрів не зміг відправити м'яч у ворота суперника. Потім сфолив. Ти ж молодий хлопець, тренуєшся. Міг скластися й забити гол. Але не виходить у нього.

Думаю, найближчим часом Луческу більше не буде розраховувати на нього. Адже той же Гармаш виходить на його позиції й забиває, хоча я пам'ятаю його як гравця від штрафного майданчика до штрафного майданчика. Він був класним півзахисником, з відбором, з хорошою грою і на захист, і на атаку. У нього всі якості були, але він підірвав собі кар'єру нефутбольними справами, може в казино грав, у машину йому стріляли. А так би міг вже грати в солідному європейському клубі.

Зараз, звичайно, він повернувся в «Динамо». Він не класичний нападник, а трудяга, грає з глибини. В результаті користується довірою і грає.

Поки інших нападників немає. Молодих беруть, але вони не грають. Тому поки що Луческу робить ставку на Гармаша», - сказав Сабо.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді

Коментарі