Агробізнес – Металіст – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 14-го туру Української Першої лиги

Українська Перша ліга. 14-й тур.

«Агробізнес» - «Металіст» - 2:1

Черненко, 5, Бойчук, 24 - Мизюк, 11

Думанюк, 2, Черненко, 33, Юхимович, 73

«Агробізнес»: Мозіль - Бойчук, Юхимович, Курило, Карась, І. Когут - Вербний, Думанюк (Петров, 70) - Черненко (Гудзінський, 90+4), Синица (Ємаєв, 88), Груша (Нагорний, 86).

Запасні: Задерейко, Артим, Семенюк, Захарків, Семенець

«Металіст»: Рибка - Горбунов, Порох, Мизюк, Романюк (Фомін, 81) - Танковський (Банада, 62), Сарапій - Матурін-Харріс (Балулі, 62), Демченко (Підлепенець, 51), Танчик (Ріаскос Валенсія, 70) - Пейшоту.

Запасні: Каневцев, Поступаленко, Федорів.

Арбітр: Володимир Новохатний (Київ).

Стадіон: «Юність» (Волочиськ).

У понеділок, 18-го жовтня, відбудеться поєдинок 14-го туру Української Першої ліги, у якому змагатимуться волочиський «Агробізнес» і харківський «Металіст». Матч пройде в Волочиську, на поле стадіону «Юність», початок о 15:15.

Новачок Першої ліги зразка поточного сезону, як можна було помітити, хоче відразу залишити у себе за спиною цей дивізіон, і вже в наступному футбольному році грати в УПЛ. У будь-якому випадку, іншого враження гра харківського «Металіста» в попередніх матчах не залишала, нехай і суперники регулярно звинувачують команду Олександра Кучера в неспортивних методах конкуренції. Усі ці розмови лише додають шарму виступам харківського клубу, а в майбутній грі їм доведеться зіграти проти «Агробізнесу» на виїзді, який на поточний момент є єдиною командою дивізіону, яка здобула лише одну перемогу в поточному розіграші.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Агробізнес» - «Металіст». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 10

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі