Дніпро-1 – Колос – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 11 туру Української Прем'єр-ліги

В суботу, 16 жовтня, відбудеться поєдинок 11 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть дніпровский СК «Дніпро-1» та «Колос» із Ковалівки. Матч пройде в Дніпрі на полі стадіону «Дніпро-Арена», початок - о 19:30.

На полі «Дніпро-Арени» зійдуться п'ята і одинадцята команди нашого чемпіонату. Явним фаворитом вважається колектив Ігора Йовічевіча. Проте історія протистоянь команд поки що нараховує три перемоги ковалівців проти двох таких у дніпрян, ще два матчі закінчилися внічию. На користь господарів будуть їхня стабільність складу, довга лавка запасних та зіграність, а «Колос» спробує протиставити цьому матч за свого наставника Сергія Кузнєцова, який у разі впевненої перемоги цілком може позбутися приставки «в. о.». Нагадаємо, що перед паузою на матчі національних збірних обидві команди здобули мінімальні перемоги - «Дніпро-1» переміг «Львів» (1:0), а «Колос» виявився сильнішим за «Чорноморець» (2:1).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Дніпро-1» - «Колос». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі