Тарас СТЕПАНЕНКО: «Хлопці, поле - це жах. Не можна грати тільки в Києві»

Хавбек вкрай незадоволений станом поля

Хавбек збірної України Тарас Степаненко оцінив нічию 1:1 в матчі відбору ЧС-2022 проти Боснії. Гравець незадоволений станом поля на Арені Львів.

«Проблема в тому, що за рахунку 1:0 ми грали від оборони і вибігали в контратаки, де потрібно було віддати останній пас. Цього не вистачало з Фінляндією, не вистачило і зараз. Коли потрібно вибігати і робити останній пас. Над цим потрібно працювати. Я думаю, що результат справедливий. Не можна сказати, що у суперника не було моментів».

«Я хотів би звернути увагу на стан поля. Хлопці, збірна не так часто грає у Львові, потрібно щось робити. Ми не можемо всі матчі грати на Олімпійському, де хороше поле. Це жах. М'яч зупинити не можна, хлопці ковзають. Ми хочемо грати на турнірах, а у нас одне поле в країні».

«Але найбільша проблема - це те, що ми низько сіли. Це призвело до проблем. Думаю, це наша психологія не дуже хороша. Ми забили і сідаємо оборонятися. Нам по зубах ця команда. Це чиста психологія, коли рахунок 1:0 або 2:1, а ти назад починаєш відходити. Це потрібно міняти», - сказав Степаненко в інтерв'ю Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі