Металіст – Кремінь – 4:0. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку 12 туру Української Першої ліги

В понеділок, 11 жовтня, відбудеться поєдинок 13 туру Української Першої ліги, в якому гратимуть харківський «Металіст» та кременчуцький «Кремінь». Гра пройде в Харкові на ОСК «Металіст», початок - о 18:30.

Пройти весь чемпіонат без втрати очок харків'янам не вдасться - на даний момент «Металіст» вже двічі втратив очки (з «Поліссям» і «Гірник-Спортом»). Однак це абсолютно не критично - відрив від другого місця складає 7 очок, причому головний конкурент, криворізький «Кривбас», не так давно був розгромлений на його стадіоні (5:0), а в «Металіста» є ще якраз понеділкова гра в запасі. Набагато гірше справи йдуть в кременчуцької команди - в неї чергуються переможні серії з програшними, причому останніх більше, що в підсумку поставило «Кремінь» на 11 місце в турнірній таблиці перед цим матчем. В останньому турі команди синхронно зіграли внічию 1:1 - «Металіст» з «Гірник-Спортом», «Кремінь» - з «Прикарпаттям».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Металіст» - «Кремінь». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 08:10 3

Вирішальна гра для команди Христича

Коментарі