Індіан-Веллс. Костюк дала бій Халеп, але програла

Марта мала брати першу партію, але Сімона виявилася сильнішою

Українська тенісистка Марта Костюк (№58 WTA) завершила боротьбу на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

У матчі другого кола українка поступилася 11-й сіяній Сімоні Халеп з Румунії (№17 WTA).

Індіан-Веллс. Друге коло
Марта Костюк (Україна) - Сімона Халеп (Румунія) - 6:7(2), 1:6

Цей матч був чудовою можливістю обіграти топову тенісистку, яка зараз перебуває не в найкращих кондиціях. Костюк це знала і почала створювати проблеми суперниці з самого початку. Українка не тиснула сама, але чудово відпрацьовувала в захисті і за можливості наносила разючі удари. Іноді виходило добре смикати Халеп до сітки, за деякими дропами румунка навіть не бігла.

Це принесло дивіденди, і Марта першою зробила брейк. На жаль, розвинути успіх не вдалося, після чого тенісистки впевнено забирали свої гейми до кінця сету. У десятому геймі українка була навіть в двох очках від перемоги в сеті. Доля всього матчу вирішилася на тай-брейку, під час якого Халеп вдалося підключити внутрішні резерви і перемогти.

На цьому основна боротьба закінчилася. Румунка відчула свою силу, в її ударах з'явилося більше впевненості і потужності. Марта намагалася щось змінити, але виходило мало. У другій партії був брейкпойнт у першому геймі, після нереалізації якого шанси завершилися. Сімона довела матч до перемоги, довівши, що навіть після весілля і 30-річчя вона залишається грізним суперником.

У наступному раунді Халеп змагатиметься проти Емми Радукану з Великобританії (№22 WTA) або Александри Сасновіч з Білорусі (№100 WTA).

Раніше до третього кола вийшла Еліна Світоліна.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі