Фінляндія – Україна – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбору на ЧС-2022

В суботу, 9 жовтня, відбудеться матч відбору на чемпіонат світу 2022 року з футболу, в якому гратимуть національні збірні Фінляндії та України. Гра пройде в Гельсінкі на полі стадіону «Олімпійський», початок - о 19:00.

На папері суботній суперник виглядав одним з двох аутсайдерів нашої групи. Проте на практиці все виявилося по-іншому - збірна Фінляндії всерйоз претендує на друге місце. Перший матч між українцями та фінами закінчився нічиєю 1:1, що було сприйнято як прикру випадковість. Але подальші результати нашої команди показали, що все в тому матчі було закономірно. Нагадаємо, що збірна України тільки раз у відборі закінчила матч не з рахунком 1:1 - на виїзді в Казахстані підопічні Петракова зуміли забити двічі, пропустили, щоправда, стільки ж. В інших матчах (два з французами, згаданий вище з Фінляндією і перший з казахами) був зафіксований обмін голами обох команд. Щоб покращити свої шанси на поїздку в Катар, українцям обов'язково потрібно буде вигравати. А зробити це буде непросто, враховуючи велику кількість кадрових втрат та дещо нездорову атмосферу, пов'язану з конфліктом Петраков-Маліновський.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Фінляндія - Україна. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:00 1

Нинішня команда Віктора Скрипника зіграє з попередньою, якою він керував у першому колі

Коментарі